Склад: вода очищена, гліцерин рослинний, екстракти квітів арніки, листя гамамелісу, ладану, гідролізат протеїнів зеленого горошку, гідролізат протеїнів квасолі.

Властивості: тонізує та зволожує шкіру, швидко й ефективно підтягує контур обличчя, розгладжує дрібні зморшки і запобігає появі нових.

Гідролізат протеїнів квасолі та зеленого горошку - багате джерело амінокислот: лізинової, аргінінової, гліцинової, серинової тощо, а також мікроелементів і мінеральних солей. Забезпечують необхідне живлення шкіри для синтезу таких протеїнів, як еластин, колаген, а також підтримують необхідний рівень ліфтинг-ефекту.

Екстракти квітів арніки та листя гамамелісу зміцнюють стінки судин, покращують мікроциркуляцію і пружність стінок капілярів, перешкоджають появі судинної сіточки. Флавоноїди та проантоціанідини, що містяться в гамамелісі, - це потужні антиоксиданти, які захищають шкіру від пошкоджень вільними радикалами.

Ладан оновлює клітини епідермісу, стимулює синтез колагену, надає однорідності кольору шкіри.

Використання: рекомендується до застосування в більшості засобів для догляду за зрілою і старіючою шкірою, особливо, схильною до куперозу та вікової пігментації. Може використовуватися в антистрес-косметиці для швидкого відновлення "втомленої" шкіри.

Рекомендоване дозування: креми - 3-5%, сироватки і тоніки - 15-20%. Вводити у водну (ВФ) або активну (АФ) фазу. Не рекомендується нагрівати понад 45°C.

Термін зберігання: до 04.2025 р. Зберігати в темному прохолодному місці в щільно закритому флаконі.

Ukraine
COMO1011

Характеристики

Структура
Рідкий

у цій же категорії

16 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Фітокомплекс для швидкого омолодження

Фітокомплекс для швидкого омолодження
Ціна:
33,00 ₴
Ітого:
Про покупця