Lat: Coffea Arabica

INCI: Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract

Сировина: смажені зерна кави.

Спосіб отримання: екстрагування за допомогою вуглекислого газу (СО2), що знаходиться під високим тиском. У процесі екстракції не використовуються розчинники, в кінцевому продукті відсутні неорганічні солі та домішки важких металів або здатні до розмноження мікроорганізми.

1 кг готового екстракту отримано з 9,5-10 кг вихідної сировини.

Зовнішній вигляд: містить велику кількість ліпофільних складових. Коричнева, легкотекуча (при кімнатній температурі) масляниста рідина з тенденцією до загустіння при зниженні температури.

Запах: легкий аромат смажених кавових зерен.

Активні речовини: кавовий аромат зумовлений вмістом 2-фуранметанолу, метилпіразину, 2,6-диметилпіразину, 5-метилфурфурилу, фурфурил ацетату тощо, містить кофеїн <0,5%.

Опис: вічнозелена рослина з темно-зеленими довгастими темно-зеленими листочками. Цвіте невеликими білими квітами, що мають сильний тропічний аромат. Ягоди довгасті, яскраво-червоні або бордові, дозрівають через 4 місяці. Під м'якоттю розташовані зерна, які використовують для приготування популярного напою - кави. Зерна багаті ароматичними речовинами та алкалоїдами, в основному кофеїном. Назва "кава" походить від арабського слова "кахва". Аромат і смак цьому напою надають кавові олії, що містяться в ньому, які мають властивість розчинятися у воді.

Встановлено, що до складу кавового зерна входять 8 вітамінів групи В, калій, кальцій, натрій, магній, залізо, сірка, фосфор, азот, хлор і органічні амінокислоти - кавова, лимонна, хлорогенова, оцтова та хінна. Доведено, що в каві міститься серотонін, так званий "гормон щастя", що допомагає позбутися депресивних станів і піднімає настрій. Вживати каву особливо корисно людям зі зниженим тиском. 

Властивості: 

  • вологоутримувальна;
  • транспортна (легко вбирається);
  • підтягуюча та тонізуюча;
  • регенерує шкірний покрив, відновлює його еластичність і структуру;
  • антиоксидантна;
  • антицелюлітна.

Застосування:

  • у харчовій промисловості: для ароматизації морозива, десертів, кондитерських виробів;
  • у натуральній парфумерії;
  • антицелюлітних засобах;
  • антивіковій косметиці;
  • у серіях для сухої, чутливої та подразненої шкіри;
  • у засобах після засмаги. 

Рекомендоване дозування: 2-5%. Вводити в жирну (ЖФ) або активну (АФ) фазу.

Концентрований! Застосовувати, згідно з вищевказаним дозуванням у косметичних засобах, парфумерії та ароматерапії. Берегти від дітей.

Термін зберігання: до 06.2025 р. Можна зберігати в сухому прохолодному місці без доступу світла в щільно закритій упаковці не менше 2 років.

Germany
CO2E1234

Характеристики

Структура
Рідкий

у цій же категорії

12 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.