Lat: Saliva Triloba, Saliva officinalis

INCI: Saliva Triloba (Sage) Leaf extract, Saliva officinalis (Sage) Leaf extract

Сировина: листя.

Спосіб отримання: екстрагування за допомогою вуглекислого газу (СО2), що знаходиться під високим тиском. У процесі екстракції не використовуються розчинники, в кінцевому продукті відсутні неорганічні солі та домішки важких металів або здатні до розмноження мікроорганізми.

1 кг готового екстракту отримано з 7-11 кг вихідної сировини.

Зовнішній вигляд: темно-коричнева паста. При підігріві до 40°C перетворюється на маслянисту рідину.

Запах: характерний для шавлієвої олії.

Активні речовини: 4-6% тритерпенових кислот (олеанолової та урсолової кислоти), >20% антиоксидантних фенольних дитерпенів з >15% карнозолової кислоти; ефірна олія <3%.

Опис: особливістю цього рослинного екстракту є вміст урсолової та олеанолової кислоти, що є надзвичайно корисними в засобах для догляду за шкірою. Варто згадати доведені регенеративні властивості в разі пошкодження шкірного покриву активним сонячним світлом. Пошкодження колагенових волокон, яке сталося під впливом УФ-випромінювання, можуть бути усунуті шляхом місцевого застосування цих тритерпенових кислот, що призводить до поліпшення еластичності шкіри та зменшення зморшок.

Найчастіше здорова шкіра зазнає так званого оксидативного стресу, тобто, коли активна форма кисню (АФК), створена за допомогою УФ-випромінювання, озону або токсичних речовин, взаємодіє з ліпідами та білками шкіри. Окислювальний стрес відіграє ключову роль у передчасному старінні шкіри. Цей СО2 екстракт шавлії ефективно допомагає у вирішенні такої проблеми. З одного боку, дитерпенфеноли є потужними антиоксидантами, з іншого боку, тритерпени, що мають регенеративні та протизапальні властивості, урсолова і олеанолова кислоти, демонструють ефективні відновлювальні властивості.

Властивості: 

  • антимікробна;
  • протизапальна;
  • антиоксидантна;
  • відновлює шкірний покрив.

Застосування:

  • антиоксидант для жирних олій;
  • косметичні засоби для юнацької шкіри, схильної до запалень і порушення себорегуляції;
  • лікувальні анти-акне засоби;
  • косметика для волосся, зокрема, при себореї та подразненій шкірі;
  • засоби після засмаги;
  • антивікові та відновлювальні серії косметичних продуктів.

Рекомендоване дозування: 0,2-0,3%. Вводити в жирну (ЖФ) або активну (АФ) фазу.

Можливо використовувати як антиоксидант для жирних олій - 0,05%-0,2%.

Концентрований! Не призначений для вживання в їжу і використання в нерозбавленому вигляді; застосовувати згідно з вищевказаним дозуванням у косметичних засобах, парфумерії та ароматерапії. Берегти від дітей.

Термін зберігання: до 12.2024 р. Можна зберігати в сухому прохолодному місці без доступу світла в щільно закритому пакуванні не менше 5 років.

Germany
CO2E1233

Характеристики

Структура
Рідкий

у цій же категорії

13 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.