INCI: Sodium Lauroyl Oat Aminoacids

Зовнішній вигляд: злегка в'язка рідина світло-жовтого відтінку.

pH (10% розчин): 6,5-7,5.

Розчинність: гарна – у воді.

Опис: аніонна поверхнево-активна речовина (ПАРа), отримана з амінокислот вівса, значно менше агресивна порівняно з іншими аніонними ПАРами. Ідеально підходить для очищуючих засобів з м'якою піною. Не подразнює очі та не пересушує шкіру, не руйнує природний бар'єр шкіри, створює густу, рясну та м'яку піну, не завдає шкоди навколишньому середовищу.

Утворює густу й ультра-м'яку вершкову піну для ніжного очищення шкіри та волосся. Є чудовим піноутворюючим агентом у складних умовах (жорстка вода, сильно забруднене волосся). Навіть при використанні як додаткової ПАРи у складних умовах, зберігає свої гарні спінюючі властивості. Як показало спостереження під мікроскопом, густина піни пояснюється особливою щільною структурою бульбашок. Така щільна піна має гарну стабільність протягом тривалого періоду, що, наприклад, дозволяє створювати пишну стійку піну для ванн.

Сенсорний аналіз, проведений під час миття рук 10 добровольців, показав:

  • стабільну м'якість піни, як під час використання (добровольцями піна оцінювалася як приємна на дотик), так і після використання (оцінювалося пом'якшення шкіри після промивання);
  • велика кількість піни (параметри перевірялися стандартизованим способом вимірювання);
  • стійку щільність піни (піна оцінювалася як дуже щільна і, така, що показує гарну стабільність: під час роботи вона відмінно "сиділа" в долоні, що полегшувало використання спінюючих властивостей продукту).

Велика кількість піни, продемонстрована сенсорними випробуваннями, підтвердилася вимірюваннями інтенсивності спінювання за допомогою Ross-Miles тестів. Ця велика кількість піни важлива, коли Proteol OAT використовується як основний ПАРа, а також при використанні в комбінаціях як вторинний сурфактант: було виявлено, що він підвищує стійкість і стабільність піни у звичайних формулах.

М'якість цієї ПАР виражається у ніжному ставленні до шкіри та слизової очей. Разом з гарною переносимістю, він не змінює бар'єрні функції шкіри, що робить його ультра-м'яким піноутворювачем, який може бути використаний у всіх ніжних очищуючих формулах. Як показали випробування денатурації оксигемоглобіну (RBCA), ця ПАРа не змінює структуру багатого на білки рогового шару, і підтримує повну цілісність шкірного бар'єру. З чого можна зробити висновок про те, що він не є руйнівною ПАР, на відміну від інших аніонних ПАР.

Показує кращу переносимість слизової ока у порівнянні з іншими комерційно доступними ПАР.

Застосовується у:

  • гелях для душу та пінах для ванн;
  • шампунях та кондиціонерах для волосся;
  • дитячих шампунях;
  • засобах для демакіяжу, зокрема, очей;
  • вологих серветках, також для інтимної гігієни.

Рекомендоване дозування: 1-20%. Вводиться у водну фазу (ВФ). При використанні в шампунях бажано додатково вводити кондиціонуючі складові.

  • як основна ПАРа - 10-20%;
  • як додаткова ПАРа - 5%;
  • у засобах для вмивання – до 10%;
  • у засобах для демакіяжу очей – до 5%.

Термін зберігання: до 05.2026 р.

Seppic (FR)
SURF1079

Характеристики

Структура
Рідкий
Тип
Аніонний

у цій же категорії

11 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Proteol OAT (ПАР з вівсяних амінокислот)

Proteol OAT (ПАР з вівсяних амінокислот)
Кількість
Ціна:
98,00 ₴
Ітого:
Про покупця