Какао масло нерафіноване недезодор. харч.

1,46 USD

Використовують, в першу чергу, для сухої шкіри. Завдяки здатності відновлювати пошкоджені клітини, прискорює зникнення невеликих косметичних дефектів (невеликих шрамів, наслідків вугрової висипки, фурункульозу тощо), запобігає появі зморшок, допомагає усувати післяпологові розтяжки, добре загоює і тонізує.

Вага
Кількість

  Оплата на картку Приватбанку або Монобанку, а також післяплата

(Нова Пошта, кур'єрська доставка та самовивіз).

  Купили на 1000 грн? Користуйтеся БЕЗКОШТОВНОЮ ДОСТАВКОЮ:

по Україні - Делівері, у місті Києві - Новою Поштою (вага замов- лення до 10 кг) та кур'єром.

  Безкоштовний самовивіз зі ст. М Шулявська (ср 15:00-15:15) і ст. М

Чернігівська (пт 15:00 та 19:00), а також з Троєщини (за домовлені- стю).

Lat: Theobroma Cacao

INCI: Theobroma Cacao seed butter

Сировина: насіння.

Отримання: насіння підсмажують, після чого тендітна оболонка легко знімається обдирною машиною. Оболонка становить 10-15% від маси насіння, називається какаовелла - використовується для добування алкалоїду теоброміну. Очищене від оболонки насіння розтирають між вальцями, після чого масу піддають пресуванню. Масло фільтрують у обігріваються фільтрах і виливають у форми, де вона швидко застигає при кімнатній температурі. Не повністю знежирений залишок, який називається макухою, розмелюють і використовують як порошок какао.

Колір: жовтий.

Запах: приємний аромат какао.

Температура плавлення: 36-40°С.

Хімічний склад: складається з трьох- і двокислотных тригліцеридів; містить лауринову, пальмітинову (до 25%), стеаринову (до 34%), арахінову (сліди), олеїнову (до 43%), лінолеву (2%) кислоти. Насіння містить в шкірці алкалоїди теобромін (до 2%) та кофеїн (сліди); а в насіннєвому ядрі - жирну олію (до 50%). Присутні глікозиди ціанідину, дубильні речовини, органічні кислоти і сліди холіну.

Застосування:

  • використовують для сухої шкіри внаслідок здатності швидко відновлювати ушкоджені клітини;
  • сприяє зникненню невеликих косметичних дефектів (невеликі шрами, наслідки вугрової висипки, фурункульозу тощо);
  • запобігає появі зморшок;
  • використовується як масажна олія при післяпологових розтяжках. У цьому випадку його змішують з такими оліями, як рицинова, оливкова, жожоба. Перед вживанням необхідно помістити його на кілька хвилин у гарячу воду, поки масло не стане рідким;
  • має загоюючу та тонізуючу дію завдяки наявності в складі метилксантину, кофеїну, танінів;
  • оберігає шкіру від ушкоджень у зимовий час;
  • підтягує шкіру всього тіла і надає їй пружний здоровий вигляд.

У косметиці застосовують як компонент кремів (в тому числі й антицелюлітних), губних помад.

Термін зберігання: до 09.2021 р. Зберігати в темному прохолодному місці.

Характеристики

Структура
Твердий
Фаза використання
Жирна