Вівса протеїнів гідролізат

1,00 USD

Утримує вологу, створює ефект зволоженості для сухого й ламкого волосся та втомленої шкіри. Захищає від негативного впливу навколишнього середовища. Відновлює суху і пошкоджену шкіру після сонячних опіків. Використовується в антистресовій косметиці. Вирівнює і відновлює структуру волосся, надає йому м'якість і сяяння.

Кількість
Недостатньо товарів в наявності

  Оплата на картку Приватбанку або Монобанку, а також післяплата

(Нова Пошта, кур'єрська доставка та самовивіз).

  Купили на 1000 грн? Користуйтеся БЕЗКОШТОВНОЮ ДОСТАВКОЮ:

по Україні - Делівері, у місті Києві - Новою Поштою (вага замов- лення до 10 кг) та кур'єром.

  Безкоштовний самовивіз зі ст. М Шулявська (ср 15:00-15:15) і ст. М

Чернігівська (пт 15:00 та 19:00), а також з Троєщини (за домовлені- стю).

INCI: Hydrolyzed Oats

Синонім: вівсяний шовк.

Опис: віддавна відомі цілющі властивості вівса. Відвари з нього з давніх-давен застосовувалися в якості пом'якшуючих, заспокійливих і загоюючих засобів. Найцінніший компонент - протеїн вівса, широко застосовується в сучасній косметології. Він використовується для створення засобів регенерації і розгладження шкіри, догляду за сухим і ламким волоссям. Створює на волоссі й шкірі плівку, яка надійно захищає від негативного впливу навколишнього середовища.

Активні речовини: складні вуглеводи, вітаміни В, Е і РР, мінерали: калій, марганець, кальцій, фосфор, магній, залізо, селен, мідь, цинк. Крім того, кожне вівсяне зерно містить 7-8% білків. У протеїни вівса входять вісім амінокислот, що відповідають за регулювання людського метаболізму.

Властивості для шкіри:

  •  утримує вологу, створює ефект зволоженості;
  •  захищає від негативного впливу навколишнього середовища;
  •  відновлює суху і пошкоджену шкіру після сонячних опіків;
  •  використовується в антистресовій косметиці.

Властивості для волосся:

  •  покращує стан волосся, вирівнює і відновлює його структуру, надає м'якість і сяяння;
  •  заспокоює пересушену і запалену шкіру голови, регулює саловиділення;
  •  є ефективним компонентом кондиціонерів і масок.

Рекомендоване дозування: креми, шампуні - 1-5%, тоніки - до 7%, сироватки - до 15%.  Не нагрівати понад 40°С. Вводити в АФ.

Термін зберігання: до 11.2020 р.

Характеристики

Структура
Рідкий