Шовку протеїнів гідролізат

1,17 USD

Захищають структуру волосся від пошкоджень, утримують вологу, попереджаючи появу посічених кінчиків, ламкість і ослаблення волосся.  Підвищують вологоутримуючі властивості шкіри: проникаючи в епітелій, вони миттєво починають приймати участь в процесах метаболізму клітин. В результаті шкіра наповнюється сяйвом, зволожується, набуває м'якісті й еластичністі.

Об'єм
Кількість

  Оплата на картку Приватбанку або Монобанку, а також післяплата

(Нова Пошта, кур'єрська доставка та самовивіз).

  Купили на 1000 грн? Користуйтеся БЕЗКОШТОВНОЮ ДОСТАВКОЮ:

по Україні - Делівері, у місті Києві - Новою Поштою (вага замов- лення до 10 кг) та кур'єром.

  Безкоштовний самовивіз зі ст. М Шулявська (ср 15:00-15:15) і ст. М

Чернігівська (пт 15:00 та 19:00), а також з Троєщини (за домовлені- стю).

INCI: Hydrolyzed Silk Protein

Зовнішній вигляд: світло-жовта прозора рідина.

рН: 5,0-6,5.

Отримання: біологічно активна речовина, отримана з шовкових волокон методом гідролізу.

Активні речовини: протеїни шовку - це суміш пептидів серицину (білок натурального шовку). Містять дуже багато серину і гліцину, а також аспарагінову кислоту. Ці амінокислоти беруть участь в біосинтезі інших необхідних амінокислот, а також сфінголіпідів, є джерелом для побудови білків. У складі косметичних засобів сприяють швидкому відновленню шкіри, а також посилюють дію інших антивікових компонентів.

Опис: у складі косметики як для шкіри, так і для волосся використовуються протеїни, амінокислоти шовку або ж гідролізований шовк. Ці компоненти є хімічно адаптованим шовком, адже повністю натуральний не зможе проникнути всередину шкіри.

Основу адаптованого шовку становить структурний білок натурального. Фіброїн - ниткоподібний нерозчинний білок, дуже складно піддається розтягуванню. Характерною рисою натурального є надзвичайно високий вміст амінокислоти гліцину. У структурі фіброїну практично кожна друга амінокислота - це гліцин. З цією особливістю фіброїну пов'язані неймовірні зволожуючі властивості шовку (завдяки високій здатності шовку зв'язувати воду).

З іншого боку, шовк - прекрасне джерело незамінних амінокислот для шкіри та волосся. Протеїни шовку здатні відновлювати їх пошкоджені ділянки, розгладжуючи і поліруючи поверхню як шкіри, так і волосся. Не випадково японські гейші використовували шовк для створення ідеальної шкіри - вони просто натирали їм тіло.

Протеїни шовку використовуються в косметичній індустрії вже досить давно і, завдяки своїм унікальним властивостям, набувають все більшої популярності. Маючи високу здатність проникати в тканини, вони наповнюють волосся блиском, підвищують його еластичність і пружність. Створюючи навколо волосини невидиму мембрану, захищають її структуру від пошкоджень, утримують вологу, попереджаючи появу посічених кінчиків, ламкість й ослаблення волосся.

Завдяки малій молекулярній вазі, протеїни легко вбираються шкірою, забезпечуючи її необхідними поживними речовинами, та відновлюють пошкоджені ділянки. Крім того, значно підвищують вологоутримуючі властивості шкіри: проникаючи в епітелій, вони миттєво включаються в процеси метаболізму клітин. В результаті шкіра наповнюється сяйвом, зволожується, набуває м'якість й еластичність.

Живлять, пом'якшують шкіру і відновлюють колір обличчя, утворюють на шкірі особливу еластичну та ніжну сіточку, миттєво "підтягують" і додають незвичайної пружності й гладкості. Мають чудовий регенеруючий і ранозагоювальний ефект: не викликаючи подразнення, вони сприяють швидкому загоєнню пошкоджених тканин, заспокоюють шкіру. Косметичні засоби, що містять протеїни шовку, також ефективно запобігають утворенню на шкірі тріщин, глибоких зморшок, протистоять шкідливій дії пилу, хімічних речовин тощо.

Властивості: легко всмоктується шкірою, має прекрасні зволожуючі властивості, покращує метаболізм дерми і епідермісу, регулює рівень меланіну, сприяє розгладженню зморшок, відновлює гідробаланс, забезпечує глибоке зволоження. Перешкоджає втраті вологи, пом'якшує, робить шкіру гладкішою, забезпечує ефект ліфтингу. В засобах для волосся - відновлює структуру пошкодженого волосся, усуває ламкість та посіченість кінчиків волосся.

Рекомендоване дозування:  креми, шампуні - до 5%; тоніки - до 7%; сироватки до 15%. Не нагрівати понад 40°С. Вводити в активну фазу (АФ).

Термін зберігання: до 02.2021 р.

Характеристики

Структура
Рідкий