INCI: Sodium acrylates copolymer (and) Lecithin

Зовнішній вигляд: світло-бежевий порошок.

Робочий рН: 4-8.

Опис: новий продукт на ринку гелеутворювачів та емульгаторів, суміш полімеру та лецитину. Lucas Meyer створив друге покоління загелюючих агентів: суміш акрилового гелеутворювача та соняшникового лецитину. Загущувач, підходить для стабілізації та загущення кремів. Добре всочується у шкіру. Можна вводити на будь-якому етапі приготування емульсії, наприклад, врятувати крем, який розшарувався. Дозволяє приготування емульсії гарячим та холодним способом. З одного боку - регулятор в'язкості, гелеутворювач (як карбомер, але з ширшим діапазоном рН), з іншого - він містить лецитин, який надає йому емульгуючі властивості, створює відчуття оксамитової шкіри та прибирає липкість. Працює як система доставки компонентів у глибокі шари епідермісу, має високу транспортну спроможність (яку не мають звичайні гелі), оскільки містить фосфоліпіди. У складі лецитинового емульгатора немає ПАРів, отже ніщо не ушкоджує гідроліпідний шар. Фосфоліпіди лецитину є компонентами клітинних мембран, тому лецитиновий гелеутворювач не лише емульгуючий компонент, а й функціональний.

Властивості:

  • працює у широкому діапазоні рН (4-8), нейтральний до гелю алое;
  • реанімує невдалі емульсії: якщо у консистенції емульсії вас щось не влаштовує, просто додайте туди лецитинового гелеутворювача 0,1-0,5%;
  • сумісний із будь-якими типами емульгаторів: ламеллярними, зворотніми, неіонними тощо;
  • стабілізатор емульсій олія-у-воді;
  • при моноваріанті емульгування здатний витримати 15% жирної фази (ЖФ);
  • економічний: при введенні 2% лецигеля виходить густий гель, здатний утримати багато активів, 1% нормальний гель середньої щільності;
  • містить фосфоліпіди, які є транспортом для активних компонентів (пептиди, вітаміни, зволожувачі тощо);
  • гелюючий інгредієнт з властивостями емульгатора, гелеутворювач та актив одночасно;
  • сумісний із безліччю косметичних компонентів.

Застосування:

У жирній фазі (ЖФ): нагріваємо всі термостабільні олії та активи, окремо гріється ВФ, доводимо обидві фази до однакової температури. Перед емульгуванням лецигель вводимо в ЖФ, ретельно перемішуємо. ЖФ з лецигелем вводимо у ВФ і починаємо збивати обидві фази. Якщо у вас в рецепті немає емульгаторів, а є лише лецигель, швидкість перемішування не має значення; якщо в рецепті є інші емульгатори або гелеутворювачі, то орієнтуйтеся на приготування та швидкість перемішування цього емульгатора/гелеутворювача.

У водній фазі (ВФ): лецигель розмішуємо у ВФ (температура ВФ не має значення). Потім у ВФ поступово вводимо олії та інші добавки. Усі інгредієнти та компоненти мають бути однакової температури. У результаті виходять гарні білі текстури, з характерною відсутністю липкості та бархатистим відчуттям на шкірі.

Реанімація невдалих емульсій: потроху додаємо лецигель в емульсію, ретельно перемішуючи. Стежимо за густотою та щільністю косметичного засобу, щоб не додати занадто багато загусника.

Рекомендоване дозування: 0,1-4%, зазвичай 2%. Як співемульгатор - 0,1-0,5%. Вводити у жирну (ЖФ) або водну (ВФ) фазу.

Термін зберігання: до 07.2025 р.

France
EMUL1150

Характеристики

Структура
Сухий
Тип
Гелеутворювач
Фаза використання
Активна
Водна
Жирна
Призначення
Універсальний
Grade 
Алиса 2023-10-27

Лецигель

Один из любимейших гелеобразователей, без проблемный, очень приятный, количество лецитина такое, чтобы получить все плюсы, но не было жирной пленки, даже если вводишь по максимуму.

Напишіть відгук !

у цій же категорії

16 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Lecigel™ (Лецигель)

Lecigel™ (Лецигель)
Кількість
Ціна:
55,00 ₴
Ітого:
Про покупця