INCI: Boswellia Carterii essential oil

Назва: ефірна олія ладану, Olibanum Oil, Frankincense Oil (англ.), Essence d'oliban, essence d'encens (франц.), Weihrauchol, Olibanumol (нім.), oleum olibani (лат.).

Отримання: пародистиляція сирої смоли (соку) дерева. Вихід олії - 5-10%.

Хімічний склад: приблизно 60% монотерпенові вуглеводні, 1,5% октілацетата і 9% кисневмісних монотерпенів. Важливим для формування аромату самого ладану та продуктів його піролізу є наявність інцесола (I) та його ацетату (II), а також відповідного трієнового спирту (III) і вірідіфлорола (IV).

Властивості: омолоджує, підтягує в'янучу, "стомлену" шкіру. Оновлює клітини, стимулює синтез колагену, вирівнює колір шкіри. Має протизапальну і ранозагоювальну дію. Скорочує випадання волосся, підвищує його еластичність, зміцнює фолікулярний апарат, ліквідує лупу. Потужний регенеруючий і ранозагоювальний засіб, ефективно використовувати при рубцях, розтяжках (стриях).

Обмежень IFRA немає.

Застосування: 

Масаж: спазми, безсоння, ревматичні болі.

Ванни: спазми, безсоння.

Компреси: рани, висип, травми.

Інгаляції (ароматерапевтичний камін): захворювання горла, риніт, астма.

Увага! Ефірна олія та (церковна) смола ладану дещо відрізняються за ароматом, вони схожі, але дещо різняться. Це нормально, оскільки це різні речовини і склад у них відрізняється.

Компліментарні аромати: апельсин, бергамот, вербена, кипарис, лаванда, троянда, розмарин, рожеве дерево, сосна, чорний перець, шавлія.

Спосіб зберігання: в темному прохолодному місці у скляному флаконі.

Термін зберігання: до 03.2025 р.

Germany
EOIL1136

Характеристики

Структура
Рідкий
Тип
Натуральна
Тип аромату
Смолистий

у цій же категорії

16 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.