Lat: Cymbopogon flexuosus

INCI: Lemongrass essential oil

Назва: ефірна олія лемонграсу, Lemongrass essential oil (англ.), Huile essentielle de сitronnelle (франц.), Zitronengrasöl (нім.).

Отримання: паровою дистиляцією рослини. Являє собою темно-жовту до темно-коричневого кольору рідину із сильним лимонним запахом.

Хімічний склад: містить до 80% цитралю та дуже мало терпенових вуглеводнів. Добре розчиняється у спирті, що надзвичайно підходить для виготовлення парфумерних виробів.

Властивості: антисептичні та бактерицидні - використовуються у фармацевтиці при виробництві противірусних та протизапальних ліків. Відомо, що її позитивний вплив стимулює роботу дихального центру, зміцнює судини, покращує роботу шлунково-кишкового тракту.

В ароматерапії застосовують як засіб проти депресії, втоми, для підвищення працездатності та розумової активності.

Чудовий тонізуючий та очищуючий засіб для жирної та комбінованої шкіри. Допомагає надати обличчю свіжого та сяючого вигляду, відкриває та очищує забруднені пори, зменшує запалення, а також нормалізує саловиділення.

Допомагає підтримувати оптимальний рівень зволоженості шкіри, покращує її еластичність, усуває чорні цяточки - комедони, звужує та зменшує шкірні пори.

Використовується як репелент: відлякує тарганів, міль.

Стандартизація: ISO-4718 та 3217.

Обмежень IFRA немає.

Увага: олія сильної дії. Не застосовувати без консультації з ароматерапевтом.

Застосування:

Масаж: інфекції, головний біль, захворювання верхніх дихальних шляхів, грип, застуда, кашель, бронхіт, шкірні інфекції.

Ванни: інфекції, головний біль, захворювання верхніх дихальних шляхів, грип, застуда, кашель, бронхіт, шкірні інфекції, грибкові захворювання.

Інгаляції (ароматерапевтичний камін): інфекції, головний біль, захворювання верхніх дихальних шляхів, грип, застуда, кашель, бронхіт.

Компліментарні аромати: базилік, герань, жасмин, кедр, коріандр, лаванда, лимон, майоран, неролі, пальмароза, розмарин, сосна, чайне дерево, чебрець, ялівець.

Спосіб зберігання: зважаючи на високий вміст цитралю, який легко окислюється, необхідно зберігати без доступу світла та повітря у флаконах з темного скла в холодильнику.

Термін зберігання: до 04.2025 р.

India
EOIL1124

Характеристики

Структура
Рідкий
Тип
Натуральна
Тип аромату
Цитрусовий

у цій же категорії

16 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.