Lat: Litsea cubeba

INCI: Litsea cubeba essential oil

Синоніми: левзея кубеба, вербена екзотична.

Назва: ефірна олія літсеї кубеби (левзеї), Ефірна олія вербени екзотичної, Litsea cubeba essential oil (англ.), Huile essentielle Litsea Cubeba (франц.), Litsea cubeba Öl (нім.).

Отримання: паровою дистиляцією листя.

Зовнішній вигляд: блідо-жовта, рухлива рідина з сильним запахом свіжого лимона та приємним ароматом з фруктовим відтінком.

Хімічний склад: міститься велика кількість цитралю (більше 85%), природного альдегіду, безпечного для здоров'я, але в нерозбавленому вигляді викликає подразнення та почервоніння шкіри. Перед нанесенням на тіло ефірну олію слід обов'язково розбавляти базовою.

Аромат: свіжий, льодяниково-лимонний, прохолодний, дзвінкий. Відтінки тональності: верхній – зелений; середній - фруктовий; нижній - лілейно-піщаний.

Властивості: застосовується у сумішах в аромалампі або при виготовленні домашніх парфумів, робить цитрусові композиції стійкішими, посилює звучання лимонних нот, додає легкості та витонченості квітковим оліям. Цікава особливість олії - вона вдало поєднується майже з усіма ефірними оліями.

Усуває астенічні та депресивні стани й одночасно не допускає перезбудження та перевтоми. Відновлює природні психологічні ритми та рівновагу між сном і неспанням. Підвищує продуктивність релаксації, дозволяючи виспатися за 6 годин і відчувати себе свіжим та відпочилим протягом усього дня.

Покращує пам'ять, концентрує увагу та сприйняття інформації, як інтелектуальної, так і емоційної. Підвищує розумову та фізичну працездатність, активізує творче та логічне мислення. Допомагає розвивати комунікабельність та осягати секрети мистецтва спілкування.

Зменшує похмільний синдром.

Усуває невротичні дерматити: висипання, плями, відновлюючи однорідний колір шкіри.

Ідеально підходить для догляду за жирною та комбінованою шкірою. Регулює процес салоутворення, звужує пори, знімає запалення при вугровій висипці, тонує шкіру. При додаванні до шампунів зменшує жирність волосся; є ефективним засобом зниження пітливості тіла та ніг. Активно використовується при лікуванні грибкових захворювань стоп та нігтьових пластин.

Відлякує комарів, бджіл, ос, ґедзів.

Стандартизація ISO-3054.

Обмежень IFRA немає.

Увага: при нанесенні на шкіру – легке поколювання та холодок протягом 1-3 хвилин. Реакція є природною. Не наносити в чистому вигляді на шкіру! Розбавляти обов'язково базовою олією. Не використовувати олію менше ніж за 1 годину до прийому сонячних ванн, щоб уникнути сонячних опіків та пігментації. Не рекомендується використовувати людям з глаукомою, оскільки ефірна олія може підвищувати внутрішньоочний тиск. Не використовувати дітям віком до 2-х років.

Застосування:

Масаж: депресія, стан страху, розумова млявість і втома, роздратування, нервове напруження, погіршення пам'яті, безсоння, мігрені, невротичний головний біль, неврози серця, спазми органів травлення.

Ванни: депресія, стан страху, розумова млявість і втома, роздратування, нервове напруження, погіршення пам'яті, безсоння, мігрені, невротичний головний біль, неврози серця, спазми органів травлення, похмільний синдром.

Компреси: запалення шкіри, екземи, вугрі, тріщини шкіри, грибкові захворювання, лупа.

Інгаляції (ароматерапевтичний камін): депресія, стан страху, розумова млявість і втома, подразнення, нервове напруження, погіршення пам'яті, безсоння, мігрені, невротичний головний біль, неврози серця, спазми органів травлення.

Компліментарні аромати: іланг-іланг, імбир, ладан.

Спосіб зберігання: у темному прохолодному місці у скляному флаконі.

Термін зберігання: до 12.2024 р.

Germany
EOIL1123

Характеристики

Структура
Рідкий
Тип
Натуральна
Тип аромату
Цитрусовий

у цій же категорії

16 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Ліцеї (літсеї) кубеби ефірна олія

Ліцеї (літсеї) кубеби ефірна олія
Кількість
Ціна:
33,00 ₴
Ітого:
Про покупця