Активні фільтри

Наявність: 49 На складі

Глибоко проникає в клітини епідермісу, забезпечуючи не лише зволожуючий, але й підтягуючий ефект. Незамінна в косметичних антивікових засобах. Рекомендується використовувати після 35 років.

Наявність: 19 На складі

Карбомер - полімер, похідний від акрилової кислоти. У косметології використовується його властивість при з'єднанні з водою утворювати стійкі гелі, в результаті чого виходить загущувач для кремів, гелевих засобів, шампунів.  Має зволожуючу дію, освіжає та заспокоює шкіру.

Товар доданий для порівняння.