Lat: Brassica Oleracea Italica

INCI: Brassica Oleracea Italica seed oil

Сировина: насіння.

Спосіб отримання: холодне пресування.

Зовнішній вигляд: світло-жовта рідина з легким своєрідним капустяним ароматом.

Хімічний склад: вітаміни групи В, вітамін Е, А, РР, К, U. Кількість вітаміну С в перевищує його вміст в цитрусових. Містяться калій, магній, кальцій, натрій, залізо, фосфор, мідь, селен, марганець, цинк. Всі надземні органи брокколі містять органічні кислоти (яблучну, лимонну, глюкуронову, бурштинову, хлорогенову, ферулову, кавову, тартронову), флавоноїди, дубильні речовини, гідроксикоричні кислоти.

Жирнокислотний склад:

Ерукова кислота - 52%;

Олеїнова кислота - 14%;

Лінолева кислота - 11%;

Ліноленова кислота - 9%;

Ейкозеновая кислота - 7%;

Пальмітинова кислота - 3%;

Стеаринова кислота - 1%;

Нервонова кислота - 1%.

Опис: батьківщина брокколі - південні регіони Італії, однак дана культура давно вирощується в багатьох країнах - Китай, Індія, США, країни Середземномор'я, Туреччина, Ізраїль.

Це однорічна трав'яниста рослина висотою 55-100 см, з розгалуженим коренем і циліндричним стеблом. На відміну від цвітної капусти, броколі висока і гілляста. Головне стебло закінчується суцвіттям-головкою.  Квіткові кисті довгі. Плід - двогніздовий стручок. Насіння кругле, темно-коричневе або чорного кольору, дрібне.

Властивості: чудово пом'якшує, зволожує шкіру, робить її шовковистою та гладкою. Дуже легка, добре проникаюча олія, яка не залишає жирного сліду. Може використовуватися в чистому вигляді для дуже сухої шкіри.

Робить масляні суміші та бальзами не такими жирними, надає антиоксидантні властивості косметичним засобам.

У масажних сумішах покращує ковзання, залишає відчуття шовковистості, м'якості, зволоженості, тому може використовуватися в якості добавки до масажих олій.

У декоративній косметиці олію використовують у сонцезахисних і тональних кремах. Вона незамінна в рецептурі помад, блисків і бальзамів для губ з ефектом сяйва. Застосовується для зняття макіяжу і зміцнення вій.

Для волосся, особливо пошкодженого та сухого, це, майбуть, найкращий засіб на сьогоднішній день. Це також чудова альтернатива силікону, так званий "Рослинний силікон". Якщо волосся кучеряве та сухе, то пропонований продукт випрямить його, не обтяжуючи, а також додасть блиску та сяйва волоссю, яке регулярно відчуває вплив завивки та фарбування. Підходить для тьмяного та пошкодженого волосся з посіченими кінцями.

Рекомендоване дозування: у якості активної добавки до шампунів та кондиціонерів - до 5%, в кремах для обличчя та бальзамах для губ - до 10%.

Термін зберігання: до 10.2024 р. Зберігати в темному прохолодному місці.

Germany
OILN1405

Характеристики

Структура
Рідкий
Фаза використання
Жирна
Grade 
Алиса 2023-10-27

Брокколи масло

Стало одним из must have как только попробовала - очень лёгкое, быстро впитывается, оставляет приятные ощущения. Замечательное масло для волос - пара капель растереть в ладошках и нанести на нижнюю треть длины; волосы начинают блестеть, через несколько применений замечаешь, что волосы уже не так пушаться и выглядят более здоровыми. Лучший выбор для создания сухого масла для волос!<br /> <br /> А ещё если нет времени сделать новый крем - мешаешь с фукогелем прям в ладошке и мажешься, это лучшее из того, что можно сделать на скорую руку.

Напишіть відгук !

у цій же категорії

9 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.