Lat: Amygdalus communis var. dulcis

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil

Сировина: насіння.

Отримання: з мигдалевих кісточок холодним пресуванням, потім рафінування.

Зовнішній вигляд: безбарвна або блідо-жовта рідина без запаху.

Склад: глікозиди, мінерали, вітаміни, білки.

Жирнокислотний склад:

Пальмітолеїнова кислота - 6-8%;

Стеаринова кислота - 6-5%;

Олеїнова кислота - 64-82%;

Лінолева кислота - 8-28%;

Арахінова кислота - 1,7%.

Властивості: підходить для всіх типів шкіри. Особливо корисна при шкірних подразненнях, лущенні, сухій, запаленій шкірі. Приємно пом'якшує та живить, добре вбирається й очищує пори.

Завдяки відсутності різкого запаху, ніжній текстурі та здатності розчиняти в собі ефірні олії, є ідеальною основою для приготування ароматичних і косметичних сумішей. Крім того, мигдалева олія – відмінний косметичний засіб, унікальний за своїм фармакологічним складом: легкі жирні кислоти - 78%, азотисті речовини - 11%, амінокислоти, вітаміни: токофероли, каротини, В2; мінеральні речовини. Азотисті речовини регулюють білкову рівновагу клітин, оптимізуючи оновлення шкіри, внаслідок чого вона стає більш рівною, прозорою й еластичною.

Чудово підходить для масок з ефірними оліями, масажу, догляду за проблемними зонами шкіри (животом, бюстом). Пом'якшує, освітлює, робить більш пружною й еластичною шкіру обличчя та тіла. Усуває печіння, свербіж, почервоніння чутливої сухої шкіри. Теплі масляні мигдалеві маски для рук мають регенеруючу, ранозагоювальну дію.

Застосовується при саднах, висипці. Наносити безпосередньо на уражені ділянки. Використовується при несильних вушних болях. Закапайте 3-5 крапель теплої олії у вухо - воно розм'якшить сірчану пробку та зніме біль. Якщо болі не проходять, зверніться до лікаря. Олія містить багато вітамінів, які відновлюють клітини та нормалізують кислотно-лужний баланс шкіри. Сприятливо впливає на суху, зів'ялу шкіру, повертаючи їй свіжість і красу. Особливо ефективно діє на загрубілу, із саднами, запалену шкіру.

Додавши кілька крапель ефірних олій до олії солодкого мигдалю, Ви можете приготувати косметичну олію для обличчя, для втирання в шкіру голови, для масажу. Щоб приготована олія краще всочувалась і не викликала ефекту "гусячої шкіри", перед застосуванням її можна підігріти.

Найвикористовуваніша в ароматерапії базова олія.

Рекомендоване дозування: застосовується у чистому вигляді, у вигляді базової, в якості добавки - 10-50%.

Термін зберігання: до 07.2025 р. Зберігати в темному прохолодному місці.

Germany
OILR1199

Характеристики

Структура
Рідкий
Фаза використання
Жирна

у цій же категорії

15 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.