Lat: Nelumbo nucifera Gaertn

INCI: White Lotus extract

Склад: вода очищена, листя і квіти лотосу, рослинний гліцерин.

Активні речовини: флавоноїди (кверцетин, ізокверцетін та ін.), лейкоантоціаніди (лейкоцианідін, лейкодельфінідін), містять алкалоїди (нуцефирин), а також органічні кислоти, вуглеводи, пептиди, жири. 

Опис: з найдавніших часів лотос відомий як найцінніший лікарська рослина. Всі частини широко використовуються в китайській, індійській, в'єтнамській, арабській, тибетській медицині. У Китаї тільки насіння лотоса входить до складу більше ніж 200 препаратів. У Китаї, наприклад, знатні китаянки та придворні красуні витрачали величезні кошти, щоб отримати білий лотос і користуватися ліками, приготованими з чудесної рослини для підтримки краси і молодості.

Властивості: має седативну, освіжаючу, релаксуючу, тонізуючу, антитоксичну та антисептичну дію. Має судинорозширювальний і кровоспинний ефект.

У косметичних засобах застосовується для відбілювання шкіри, позбавлення від точок і плям на шкірі, обумовлених підшкірними петехиями та іншими кровотечами.

Використовується для полоскання при кровоточивості ясен, застосовується при дерматозах та дерматомікозах. 

Перешкоджає втомі та старінню організму, широко застосовується для зменшення ожиріння і високого вмісту ліпідів в крові. Лотос має протиглистну, заспокійливу, протизапальну дію, знижує артеріальний тиск, нормалізує серцевий ритм, застосовується при функціональних розладах нервової системи, при алергічних захворюваннях.

Лотос - чудовий скульптор вашого тіла, прибирає лише ті жирові відкладення, які, як правило, накопичуються в певних місцях: області попереку, живота, стегон.

Рекомендоване дозування: 0,5-5%, зазвичай 1-2%. Не бажано нагрівати понад 45ºС. Застосовувати у водній (ВФ) або активній (АФ) фазі.

Термін зберігання: до 02.2025 р.

Ukraine
EXTW1402

Характеристики

Структура
Рідкий
Фаза використання
Активна
Водна

у цій же категорії

11 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.