Lat: Ferula galbaniflua

INCI: Ferula galbaniflua resin extract

Сировина: сік (смола).

Спосіб отримання: екстрагування за допомогою вуглекислого газу (СО2), що знаходиться під високим тиском. У процесі екстракції не використовуються розчинники, в кінцевому продукті відсутні неорганічні солі та домішки важких металів або здатні до розмноження мікроорганізми.

1 кг готового екстракту отримано з 4-5 кг вихідної сировини.

Зовнішній вигляд: містить багато летких складових. Жовта текуча рідина.

Запах: яскравий свіжий зелено-бальзамічний.

Активні речовини: 75-95% ефірної олії, яка містить α-пінен, мірцен, δ-карен, лімонен, фелландрен, фенцил ацетат, гуайол, β-еудесмол, бульнесол, ундека-1,3,5-трієни (гальбаноли), макроліди.

Опис: висока багаторічна трава з родини зонтичних. Росте в Середземномор'ї, у частинах Азії з помірним кліматом і в Північній Африці. Досягає висоти 4 метри. У неї товсте і гладке стебло, яке іноді розростається до гігантських розмірів.

З розрізів стовбура виділяється молочний сік - рослинна живиця. Він висихає на сонці й перетворюється на смолу, що має назву гальбанум. Ця смола має цінні властивості та дивовижний деревно-бальзамний аромат. Рослинний мускус - так ще називають гальбанум.

Властивості:

  • протимікробна, антисептична;
  • протизапальна;
  • стимулює мікроциркуляцію;
  • сильний антиоксидант і відновник шкірного покриву. Ефективний для підтяжки і тонізації шкіри після різкого схуднення.

Застосування: 

  • ароматерапія;
  • парфумерія;
  • креми та сироватки для зрілої шкіри;
  • засоби для лікування вугрової хвороби, фурункулів і гнійників;
  • засоби після гоління;
  • молочко після засмаги.

Компліментарні аромати: беграмот, герань, грейпфрут, жасмин, кориця, пальмароза, пачулі, троянда, чебрець, чорний перець, кедр, кипарис, лаванда, мірра, лемонграс, дубовий мох, цитронелла, елемі, ладан, чорнобривці.

Рекомендоване дозування: 1-5%. Вводити в активну (АФ) фазу.

Концентрований! Не призначений для вживання в їжу і використання в нерозбавленому вигляді; застосовувати, згідно з вищевказаним дозуванням у косметичних засобах, парфумерії та ароматерапії. Берегти від дітей.

Термін зберігання: до 10.2027 р. Можна зберігати в сухому прохолодному місці без доступу світла в щільно закритій упаковці не менше 5 років.

Germany
CO2E1232

Характеристики

Структура
Рідкий

у цій же категорії

12 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Гальбануму СО2 екстракт

Гальбануму СО2 екстракт
Кількість
Ціна:
46,00 ₴
Ітого:
Про покупця