Lat: Equisetum arvense

INCI: Horsetail extract

Склад: вода очищена, хвощ польовий, рослинний гліцерин.

Активні речовини: містить до 25% золи, до складу якої входять до 80% кремнієвої кислоти, близько 10% кальцію, щавлева, еквізетова, аконітова кислоти, вітамін С, каротин, сапоніни еквізетонін (близько 5%), алкалоїди: нікотин, еквізетин, палюстрин, ізокверцитрин, білки (16%), жирна олія (до 3,5%), кремнієва кислота (25%), дубильні речовини, гіркоти і смоли.

Опис: хвощ - багаторічна трав'яниста рослина сімейства хвощовых, з повзучим, глибоко зануреним кореневищем і прямостоячими або підводяться зеленими пагонами довжиною 10-15 см. Існує близько 30 видів хвоща. Поширений на всіх континентах, крім Австралії, майже на всій території Росії, за винятком Крайньої Півночі і пустель. Росте на луках, по берегах річок, узбіччях доріг, схилах ярів, біля канав, в пісчаних та глиняних кар'єрах і на парових полях.

Властивості: має протизапальну, протимікробну та ранозагоювальну дію, сприяє прискореному оновленню клітин шкіри, поліпшенню кисневого і жирового обміну, стягуванню пор. Містить у великій кількості кремнієву кислоту та її солі, насичує волосся кремнієм, зміцнює їх і стимулює ріст волосся. Чинить дезінфікуючу, в'яжучу і ранозагоювальну дію. Використовується при лупі й облисінні, підвищеній пітливості ніг. Благотворно діє як на суху, так і на жирну шкіру обличчя, рук і тіла.

Рекомендоване дозування: 0,5-3%. Не бажано нагрівати понад 45°С. Застосовувати у ВФ (водній) або АФ (активній) фазі.

Концентрований! Не застосовувати в чистому вигляді.

Термін зберігання: до 08.2025 р.

Ukraine
EXTC1390

Характеристики

Структура
Рідкий
Фаза використання
Активна
Водна

у цій же категорії

16 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Хвощу польового екстракт-концентрат

Хвощу польового екстракт-концентрат
Кількість
Ціна:
27,00 ₴
Ітого:
Про покупця