INCI: Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate

Зовнішній вигляд: білі воскові пластинки.

Опис: запатентований натуральний рослинний емульгатор з оливкової олії нового покоління, складне поєднання жирних кислот, хімічно аналогічних ліпідному складу шкіри. Унікальна структура, наділена особливістю відновлення та підтримки цілісності шкірного бар'єру. З Olivem®1000 косметичні продукти неймовірно приємні та комфортні при нанесенні на шкіру.

Перевагою цього емульгатора є його природне походження, хімічна сумісність, "фізіологічна спорідненість" зі шкірою, здатність утворювати рідкокристалічні емульсії. Рідкі кристали імітують матричну структуру міжклітинних ліпідів шкіри, чергуючи молекули жиру та води, водночас інтегруючись у ліпідний шар шкіри та зміцнюючи його.

Клінічні дослідження властивостей гідратації цього емульгатора показали, що застосування Olivem®1000 у період до 45 днів веде до тривалішого зволоження шкіри (дослідження проводилися порівняно з Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol).

Властивості: завдяки особливій структурі Olivem®1000 створює стабільні емульсії, а дерматологічна сумісність дозволяє бути ключовим елементом у косметичних засобах для чутливої ​​та проблемної шкіри.

Завдяки вмінню реконструювати, часто використовується у рецептурах для вікової шкіри, яка втратила тонус та еластичність. Покращує проникнення активних компонентів у глибші шари шкіри.

У сонцезахисних композиціях Olivem®1000 зволожує, запобігає пігментації, має оптимальний захист SPF.

У засобах для чоловіків він підвищує захисні функції шкіри, запобігає появі подразнення після гоління, надає енергію та живлення шкірі.

Активно включається до складів засобів для зняття макіяжу, завдяки своїй гіпоалергенності, пом'якшує агресивну дію ПАР.

Рекомендоване дозування:

  • у кремах масло/вода високої в'язкості 3-5%;
  • у лосьйонах масло/вода низької в'язкості 1,5-3%.

Спосіб використання:

Емульсія створюється за допомогою нагрівання двох фаз, водної (ВФ) та жирної (ЖФ). Емульгатор нагрівається в жирній фазі (ЖФ) до повного розплавлення, приблизно при температурі 75ºC ЖФ додається у ВФ, і перемішується міксером протягом 5 хв., далі гомогенізується в помірному темпі до охолодження.

Термін зберігання: до 05.2027 р. Зберігати у темному прохолодному місці, у щільно закритій тарі.

Italy
EMUL1141

Характеристики

Структура
Сухий
Тип
Емульгатор
Фаза використання
Жирна
Призначення
Універсальний
Grade 
Алиса 2023-10-27

Оливем

Беапроигышный выбор новичков из-за своей беспроблемности в работе и, наверное, единственный из эмульгаторов, который есть у каждого кремовара в запасах - так сказать, классика, проверенная временем.

Напишіть відгук !

у цій же категорії

16 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Olivem®1000 (Олівем 1000)

Olivem®1000 (Олівем 1000)
Кількість
Ціна:
35,00 ₴
Ітого:
Про покупця