Склад: вода очищена, 5% бета-глюкан з вівса, гліцерин рослинний.

Опис: β-глюкан - рослинний полісахарид, оздоровлює шкіру та імунну систему. Відновлює клітини після УФ-опромінення.

У хімічному відношенні бета-глюкан є кислотостійким полісахаридом і не руйнується за низьких значень рН середовища, тому його можна вводити в кератолітичні композиції на основі гідроксикислот.

Властивості: основна дія всіх косметичних препаратів на основі бета-глюкану - запустити в шкірі природний механізм вироблення речовин, яких їй бракує, завдяки власним ресурсам, домогтися потрібного ефекту шляхом самовідновлення та саморегуляції, а не шляхом введення сильнодіючих активних компонентів.

Добре відомі імуностимулювальні властивості бета-глюкану. Він запускає місцеву імунну реакцію, яка полягає в активації шкірних макрофагів - клітин Лангерганса. Клітини Лангерганса здійснюють захист шкіри не тільки від локальної інфекції, а й від злоякісних новоутворень.

Однією з найпоширеніших інфекцій шкіри є акне. Бета-глюкан може бути використаний у косметичних композиціях з дією проти акне. Механізм його дії ґрунтується на стимулюванні імунних клітин на боротьбу з інфекцією, водночас будучи агентом, що очищає і ранозагоює.

При зв'язуванні бета-глюкану з рецепторами, макрофаги переходять в активний стан, починають синтезувати і вивільняти цілу низку речовин.

Бета-глюкан ефективний проти патогенних мікроорганізмів, бактерій, вірусів, грибків. Впливаючи на макрофаги, він посилює їхню фагоцитарну активність - здатність знищувати, поїдати чужорідні мікроорганізми.

Сонцезахисні властивості бета-глюкану яскраво виражені. Він оберігає клітини Лангерганса від ушкоджень під дією УФ-випромінювання, а вони, своєю чергою, захищають епідермальні клітини і сприяють відновленню пошкоджених ділянок шкіри, знімають запалення.

Завдяки цілому комплексу унікальних властивостей, бета-глюкан можна включати в широкий спектр косметичних продуктів.

УФ-захисні та протизапальні властивості гарантують ефективність застосування в засобах для засмаги та після засмаги.

Імуномодулювальні, зволожувальні властивості - в денних і нічних кремах антистресової та підтримуючої дії, зволожувальних композиціях.

Здатність стимулювати синтез колагену й еластину, а отже, покращувати рельєф шкіри та розгладжувати зморшки, - у живильних, відновлювальних кремах омолоджувальної дії, засобах проти передчасного старіння.

Антибактеріальна активність використовується у гелевих композиціях проти акне, на наявності надмірно жирної шкіри. Бета-глюкан стимулює фагоцитарну активність захисних клітин у боротьбі з інфекцією, а фактор росту, що виділяється під час цього, сприяє швидкому загоєнню уражених ділянок шкіри.

Є ідеальною складовою косметичних продуктів, оскільки не тільки не знижує ефективність інших компонентів, а сприяє їх проникненню через шкірний бар'єр. Бета-глюкан, як самостійно, так і в комбінації з рослинними екстрактами, рекомендується для використання в найрізноманітніших косметичних засобах.

Рекомендоване дозування: 1-5%.

Термін зберігання: до 12.2024 р. Зберігати в темному прохолодному місці в щільно закритому флаконі.

Ukraine
COMO1006

Характеристики

Структура
Рідкий

у цій же категорії

16 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Бета-глюкан

Бета-глюкан
Кількість
Ціна:
23,00 ₴
Ітого:
Про покупця