Lat: Cаnаngа odоrata

INCI: Cаnаngа odоrata extract

Склад: вода очищена, трав'яна частина іланг-ілангу, квіти іланг-ілангу, гліцерин рослинний.

Опис: вперше екстракт іланг-ілангу був отриманий в 1911 році в Реюньйоні, отже, його почали використовувати в парфумерії порівняно недавно відносно інших квіткових ефірних олій.

Зараз дерева іланг-ілангу ростуть скрізь в тропічній Азії. Квіти збирають, коли вони повністю розквітли, до дев'ятої ранку. Десятирічне дерево дає від 10 до 15 кг квіток, але для отримання кілограма екстракту необхідно кілька сотень кілограмів квітів.

У складі екстракту іланг-ілангу знаходиться велика кількість вітамінів групи B, вітамін K і аскорбінова кислота.

Витяжка з іланг-ілангу, який живе в екстремальних природних умовах, має здатність регулювати осмотичний тиск в клітинах таким чином, щоб можна було затримати максимальний запас води. Цей ефект настільки унікальний, що продовжує працювати навіть після 6 годин з моменту застосування на цілих 50%, і на 20% - після 24 годин з моменту початку використання. Отже, екстракт іланг-ілангу має чудову здатність накопичувати й утримувати вологу.

Властивості:

  • антисептичні, тонізуючі;
  • сприяє уповільненню процесу старіння шкіри;
  • стимулює оновлення клітин;
  • надає шкірі пружність, бархатистість і ніжність.

Косметична дія полягає в заспокоюючому впливі на подразнену, комбіновану і жирну шкіру, м'яко дезинфікує та тонізує шкіру, стимулює кровообіг в капілярах, чудово живить, а також зменшує подразнення та запалення.

Часто входить до складу засобів інтим-косметики, оскільки має властивість м'яко доглядати за шкірою, дезінфікувати її, покращуючи кровообіг в капілярах.

Нормалізує водний баланс шкіри голови, волосся насичується вологою, стає м'яким і слухняним.

Очищує шкіру від вугрової висипки, прибирає запалення і подразнення. Ефективно стимулює оновлення клітин і перешкоджає передчасному старінню.

Сприяє тривалому збереженню засмаги.

Рекомендоване дозування: 0,5-10% (найчастіше 2-5%). Не бажано нагрівати понад 45°С. Застосовувати у водній (ВФ) або активній (АФ) фазі.

Термін зберігання: до 01.2026 р.

Ukraine
EXTW1219

Характеристики

Структура
Рідкий
Фаза використання
Активна
Водна

у цій же категорії

11 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Іланг-ілангу водно-гліцериновий екстракт

Іланг-ілангу водно-гліцериновий екстракт
Кількість
Ціна:
33,00 ₴
Ітого:
Про покупця