Lat: Elaeis guineensis

INCI: Elaeis guineensis kernel oil

Сировина: насіння.

Отримання: з африканської олійної пальми, або елеїса гвінейського - Elaeis guineensis Jacq. (сімейство Арекові або Пальми – Arecaceae або Palmae). З насіння, що містить до 30% жирної олії, отримують гарну харчову олію, яку називають пальмоядровою або пальмовою кісточковою олією. Вона білого або жовтого кольору, твердої консистенції, за запахом і смаком нагадує горіхи (якщо нерафінована).

Хімічний склад: близький за складом до жирової частини шкірного покриву людини і тому дуже добре засвоюється при зовнішньому застосуванні. Вона містить 40% мононенасичених кислот (в основному пальмітинову). До складу пальмоядрової олії входять триолеїн (близько 40%), тристеарин, триміристин, трилаурин і тригліцериди капронової і капринової кислот. Досить стійка до окислення і має тривалий термін зберігання, що вкрай важливо за умов жаркого клімату.

Температура плавлення: 25-30°С.

Застосування: широко використовується в косметичній практиці. Має протизапальну, зволожуючу, антиоксидантну, тонізуючу дію. Добре підходить для щоденного догляду за обличчям, руками і волоссям. Гарний підживлюючий засіб для шкіри, який сприяє її омолодженню і підвищенню пружності, профілактиці та усуненню зморшок, а також пом'якшенню огрубілих ділянок. Сприяє загоєнню дрібних ранок і тріщин, усуває ламкість нігтів, надає волоссю блиск і покращує колір обличчя.

Масаж: пальмоядрову олію можна використовувати самостійно або в суміші з іншими рослинними жирними оліями у співвідношенні 1:10, а також як основу для приготування аромакомпозицій з додаванням натуральних ефірних олій за показаннями.

Догляд за шкірою обличчя і тіла: для зволоження, живлення, підвищення пружності шкіри невелику кількість масла наносити на чисту суху шкіру, краще після душу. Пальмоядрову олію можна застосовувати для будь-якого типу шкіри, як в чистому вигляді, так і в суміші з однією з рослинних олій (персиковою, мигдалевою, кокосовою, авокадо, виноградних кісточок) у співвідношенні 1:1.

Маски, аплікації, змащування: просочені маслом серветки накладати на проблемні ділянки шкіри на 10-20 хв 1-2 рази на день. Можна використовувати пальмову кісточкову олію в чистому вигляді або в поєднанні з однією з рослинних олій у співвідношенні 1:10, а також з додаванням ефірних олій за показаннями (3-5 крапель на 10 мл жирової основи).

Збагачення косметичних засобів: 5-10 мл пальмоядрової олії змішати з 10 г крему, 10 мл тоніка або лосьйону, 100 мл шампуню або бальзаму для волосся.

Догляд за волоссям: масло змішати з бальзамом для волосся у співвідношенні 1:10, нанести на волосся, легкими рухами втерти, залишити на 5-10 хв, потім змити.

Догляд за руками та нігтями: чистим маслом або сумішшю змащувати шкіру рук, нігті та нігтьові валики 2-3 рази в день.

Термін зберігання: до 06.2025 р. Зберігати в сухому прохолодному місці.

Germany
BUTR1197

Характеристики

Структура
Твердий
Фаза використання
Жирна
Grade 
Алиса 2023-10-27

Пальмоядро

Любимейшее масло для мыловарения - по характеристикам почти как кокосовое - много пены, отличная твердость, но не сушит так сильно

Напишіть відгук !

у цій же категорії

5 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Пальмоядрова олія РДВ

Пальмоядрова олія РДВ
Кількість
Ціна:
61,00 ₴
Ітого:
Про покупця