Lat: Sabal Serulata

INCI: Serenoa Serrulata (Sawpalmetto) Fruit Extract

Сировина: плоди.

Спосіб отримання: екстрагування за допомогою вуглекислого газу (СО2), що знаходиться під високим тиском. У процесі екстракції не використовуються розчинники, в кінцевому продукті відсутні неорганічні солі та домішки важких металів або здатні до розмноження мікроорганізми.

1 кг готового екстракту отримано з 7,4-8,8 кг вихідної сировини.

Зовнішній вигляд: золотисто-коричнева рідина, злегка в'язка за кімнатної температури.

Запах: специфічний фруктово-терпкуватий.

Активні речовини: жирна олія з високим вмістом олеїнової кислоти (C18:1), лауринової кислоти (C12:0) і міристинової кислоти (C14:0), а також фітостеролів з бета-ситостеролом як головною складовою.

Опис: карликова пальма, яку через їстівні бруньки іноді називають "капустяною пальмою". Висота не більше 2 м, стебло заглиблене в ґрунт і тому здається, що воно відсутнє. Прикореневе листя сягає 1 м. Суцвіття коротке, висотою до 0,5 м, квітки світло-жовті. Має повзуче кореневище, віялоподібне листя з гостропильчастими краями і шипуватими черешками. Дрібні жовті квітки зібрані в густоопушений качан. "Ягоди" - однонасіннєві кістянки - мають темно-буре забарвлення, гладкі, інколи маслянисті на вигляд.

Поширена в Центральній Америці, Кубі, Венесуелі, Мексиці. Виростає в дикому вигляді в Північній Америці, в піщаних ґрунтах Техасу і Луїзіани, в Південній Кароліні, Джорджії та на південь до Флориди, а також на Багамських островах, на Кубі та в Індії.

Властивості: 

  • корисний під час лікування захворювань, спричинених надлишком ДГТ: гірсутизм, андрогенна алопеція, а також деякі форми акне та себореї;
  • активізує синтез колагену, завдяки чому покращується еластичність шкірного покриву;
  • протизапальна;
  • протинабрякова.

Застосування:

  • у медицині для лікування простатиту й аденоми простати. Застосовується в разі сечостатевих розладів, зокрема, для лікування імпотенції.
  • у лосьйонах для лікування випадіння волосся (алопеції);
  • антисеборейних шампунях і бальзамах;
  • протизапальних засобах, проти акне;
  • косметика для жирної та комбінованої шкіри;
  • ліфтинг для зони навколо очей;
  • у протинабрякових засобах для ніг та очей.

Рекомендоване дозування: 1-4%. Вводити в жирну (ЖФ) фазу.

Концентрований! Не застосовувати всередину, особливо під час вагітності та період лактації! Не призначений для вживання в їжу і використання в нерозбавленому вигляді; застосовувати згідно з вищевказаним дозуванням, в косметичних засобах, парфумерії та ароматерапії. Берегти від дітей.

Термін зберігання: до 11.2023 р. Можна зберігати в сухому прохолодному місці без доступу світла в щільно закритій упаковці не менше 5 років.

Germany
CO2E1244

Характеристики

Структура
Рідкий
Фаза використання
Активна
Жирна

у цій же категорії

12 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Пальми Сабаля СО2 екстракт

Пальми Сабаля СО2 екстракт
Ціна:
24,00 ₴
Ітого:
Про покупця