Склад: вода очищена, гліцерин рослинний, екстракти маку посівного, хвоща, волошки, жимолості, арніки, гідролізат протеїнів злакових.

Властивості: засіб для старіючої шкіри, що втратила еластичність. Інтенсивно зволожує, пом'якшує та підтягує шкіру, насичує її енергією, підвищує тонус. Цілюща сила рослинних екстрактів підтримує еластичність, допомагає уникнути набряклості, оновлює шкіру, відновлюючи її природну пружність.

З роками шкіра поступово втрачає пружність і підтягнутий вигляд, стає сухою або набряклою. Уникнути подібних проблем і повернути тонус допоможе цілюща сила екстрактів хвоща, арніки, жимолості. Вони активно впливають на шкіру, інтенсивно зволожують, зміцнюють контур обличчя. Екстракт арніки, маючи судинорозширювальну дію, активізує кровообіг і лімфовідтік і знімає набряклість. Антоціани, які входять до складу екстракту волошки, чинять на шкіру тонізуючу, біостимулюючу та регенеруючу дію.

Застосування: допускається використання як самостійного засобу. Перед застосуванням у чистому вигляді рекомендуємо протестувати на ліктьовому згині руки.

Очистіть шкіру обличчя, шиї та шкіру декольте. Нанесіть по масажних лініях, вбиваючи фалангами пальців до повного вбирання. Залишіть на 5-10 хвилин.

Рекомендоване дозування: креми - до 5-7%, сироватки - до 15%. Вводити у водну (ВФ) або активну (АФ) фазу.

Термін зберігання: до 02.2024 р. Зберігати в темному прохолодному місці в щільно закритому флаконі.

Ukraine
COMO1013

Характеристики

Структура
Рідкий

у цій же категорії

16 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Концентрат Cніданок для шкіри

Концентрат Cніданок для шкіри
Ціна:
28,00 ₴
Ітого:
Про покупця