Lat: Fucus vesiculosus L. Bladderwrack

INCI: Fucus vesiculosus extract

Склад: вода очищена, слані фукуса, рослинний гліцерин.

Активні речовини: містить практично повний набір макро- і мікроелементів (42 елемента) та найширший спектр вітамінів (А, В1, В2, В3, В6, В12, С, Д3, Е, лантотенову та фолієву кислоти тощо), які легко засвоюються організмом. У такій кількості ці компоненти не містяться в жодній з рослин, що ростуть на суші. Унікальність фукуса обумовлена також тим, що його хімічний склад практично ідентичний складу крові, плазми і тканин людського організму.

Опис: морські водорості – найдавніші рослини нашої планети, вони мають дивовижну особливість видобувати з морської води і концентрувати у своїй слані різні мікроелементи, тому їх вміст у морських водоростях у кілька разів вищий, ніж у наземних рослинах. Деякі корисні компоненти, виявлені у водоростях, у наземних рослинах зовсім відсутні.

Властивості: високий вміст у фукусі ламинарину і набір амінокислот обумовлює біостимулюючі й омолоджуючі властивості компоненту. Завдяки високому вмісту йоду, фукус використовувався раніше переважно у формі галенових препаратів при захворюваннях щитовидної залози.

Екстракт бурих водоростей – популярний компонент косметичних засобів, призначених для корекції фігури. Він містить речовини, що стимулюють ліполіз жирів підшкірно-жирової клітковини і поліпшують структуру колагенових волокон дерми шкіри. Сульфатовані полісахариди екстракту нейтралізують дію вільних радикалів, уповільнючи процес передчасного старіння.

Рекомендоване дозування: 0,5-3%. Не бажано нагрівати понад 45°С. Застосовувати у водній (ВФ) або активній (АФ) фазі.

Концентрований! Не застосовувати в чистому вигляді.

Термін зберігання: до 12.2023 р.

Ukraine
EXTC1395

Характеристики

Структура
Рідкий
Фаза використання
Активна
Водна

у цій же категорії

16 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.