Використовується в якості зволожуючого й відлущуючого засобу. Прибирає застійні явища в шкірі (темні кола, плями, сліди постакне), стягує пори, стимулює вироблення колагену. Підсилює омолоджуючий ефект, здатна злегка відбілити шкіру, зменшити глибину зморшок, позбавити від запалень, вирішити проблему гіперкератозу, стягнути пори. Це допомагає вирівняти структуру та колір шкіри, зробити зовнішній вигляд здоровішим та свіжішим.
Амінооцтова кислота (гліцин) фарм.
Артикул: ACID0736
- Написати відгук
Сприяє покращенню обмінних процесів на клітинному рівні. Надійно захищає клітинні мембрани від шкідливого впливу вільних радикалів, уповільнюючи процеси старіння шкіри. Тому часто застосовується в антивікових кремах для уповільнення старіння та підвищення пружності шкіри. Завдяки антикомедогенному ефекту, має здатність лікувати вугрові висипання на шкірі й застосовується в косметиці для жирної, а також комбінованої шкіри, схильної до утворення вугрів та висипань. У засобах для чутливої та подразненої шкіри використовується як активна речовина для відновлення пошкоджених тканин. Використовують при виготовленні мила "з нуля". Застосовується також для волосся, надаючи йому пружність, забезпечуючи здоровий вигляд і відновлюючи його блиск.
доставка та самовивіз). З 20.03.2023 післяплати, на жаль, більше немає.
Доставка по Україні: Нова Пошта, Укрпошта, MeestExpress, Делівері; міжнародна - Укрпошта.
Безкоштовний самовивіз у робочі дні з Троєщини (за домовленістю).
INCI: Aminoacetic Acid (Glycine)
Синоніми: амінооцтова кислота, гліцин, аміноетанова кислота.
Хімічна формула: C2H5NO2.
Зовнішній вигляд: білий мікрокристалічний порошок.
Розчинність: гарна - у воді, малорозчинна - в ефірі, дуже малорозчинна - в етанолі 96%.
Опис: це амінокислота, що входить до складу багатьох біологічно активних сполук та білків в організмі.
Її назва походить від грецького слова, що означає "солодкий", оскільки гліцин має солодкуватий присмак.
У промислових масштабах її одержують за допомогою гідролізу соєвого білка.
Широко використовується у фармацевтичній, харчовій, косметичній промисловості.
У харчовій промисловості гліцин зареєстрований як харчова добавка E640. Він є підсилювачем смаку та аромату.
Властивості: при використанні в косметичних засобах має зволожуючий і вологоутримуючий вплив на шкіру. Проникаючи у глибокі шари епідермісу, покращує обмінні процеси, захищає мембрани клітин від руйнівної дії вільних радикалів, запобігає процесам передчасного старіння шкіри.
Також використовується як структуроутворюючий компонент і загусник для виготовлення косметичних засобів.
Застосування:
Сприяє покращенню обмінних процесів на клітинному рівні. Також надійно захищає клітинні мембрани від шкідливої дії вільних радикалів, уповільнюючи процеси старіння шкіри. Тому часто застосовується в антивікових кремах для уповільнення старіння та підвищення пружності шкіри. Завдяки антикомедогенному ефекту (запобігає утворенню чорних крапочок), має здатність лікувати вугрові висипання на шкірі та застосовується в косметиці для жирної, а також комбінованої шкіри, схильної до утворення вугрів та висипань.
У засобах для чутливої та подразненої шкіри використовується як активна речовина для відновлення пошкоджених тканин.
Використовують для виготовлення мила "з нуля" (особливо в холодному способі) як альтернативу волокнам шовку. Застосування гліцину забезпечує гладкість та шовковистість продукту, надаючи при цьому піні ніжну кремову структуру. Введення до складу мила сприяє зниженню подразливого впливу на шкіру при митті, а також ніжному очищенню та кондиціюванню.
Застосовується не лише в косметичних засобах для шкіри, але також для волосся, надаючи йому пружність, забезпечуючи здоровий вигляд і відновлюючи його блиск.
Рекомендоване дозування:
- гелі, бальзами, маски для волосся – 1-3%;
- креми та сироватки для шкіри - 0,5-3%;
- засоби для очищення - 0,5-5%;
- шампуні та гелі, що змиваються - 4-5%;
- мило "з нуля" – 5-8%.
Термін зберігання: до 05.2025 р.