INCI: Chloride Cetrimonium, Cetyl / Stearyl alcohol, Ethylhexyl stearate, Ceteareth-20

Зовнішній вигляд: білі гранули.

pH (5% розчину): 4,58.

Температура застигання: 63ºC.

Опис: дозволяє створити якісний кондиціонер для волосся, який буде досить м'яким, з гарною структурою та прекрасним кондиціонуючим ефектом.

Цетеариловий спирт - суміш цетилового та стеарилового спиртів. Використовується в косметиці як емолент і структуроутворюючий компонент. Натурального походження, виготовляється з кокосової олії, в косметиці використовується як розчинник, емульгатор, загусник, структурна основа для інших інгредієнтів.

Цетрімоніум хлорид - катіонний емульгатор. Має консервуючі властивості. Відповідно до Дерективи Європейського Союзу про косметику, цетрімоніум хлорид може використовуватися в якості консерванту з максимальною концентрацією 0,1%.

Також є антимікробним агентом: допомагає очистити шкіру й запобігти появі запаху, руйнуючи і пригнічуючи ріст мікроорганізмів.

Етилгексил стеарат - емолент, тобто речовина, яка додається в креми та лосьйони для створення моментального ефекту оксамитовості та гладкості, використовується у жирній фазі безлічі косметичних засобів і має чудові пом'якшуючі властивості.

Не проникаючи вглиб шкіри, ця речовина безпосередньо не впливає на клітини і створює виключно косметичний ефект, водночас, вона надійно захищає шкіру від механічних пошкоджень і втрати вологи, забезпечує зчеплення рогових лусочок на її поверхні; сприяє зміцненню бар'єрних функцій епідермісу та відновленню ліпідного балансу, знижуючи трансепідермальне випаровування води.

Цетеарет-20 - емульгатор (число 20 відображає хімічну структуру молекули). Не токсичний, не викликає алергію. У кремі Цетеарес-20 (Цетеарет-20) створює структуру, легкість консистенції і шовковисте відчуття при нанесенні.

Рекомендоване дозування: 3-10%. Якщо відсоток введення досить низький, то бажано додати со-емульгатор (до 3%), щоб структура косметичного засобу вийшла щільнішою. Використовується у водній фазі (ВФ).

Термін зберігання: до 02.2025 р.

Italy
EMUL1160

Характеристики

Структура
Пастоподібний
Тип
Готова база
Кондиціонер
Фаза використання
Водна
Призначення
Волосся

у цій же категорії

16 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Ercaquat HRC (Еркакват) кондиціонер-емульгатор ГРАНУЛИ

Ercaquat HRC (Еркакват) кондиціонер-емульгатор ГРАНУЛИ
Кількість
Ціна:
65,00 ₴
Ітого:
Про покупця