INCI: Ammonium Acryloyldimethyltaurate VP Copolymer

Зовнішній вигляд: дрібний порошок білий.

Робочий рН: 4-9. Не застосовувати Аристофлекс, якщо кислотність середовища (pH) вище, ніж 9, оскільки утворюється аміак.

Опис: являє собою нейтралізований сополімер акриламідопропіл-пропанової сульфонової кислоти та вінілпіролідону. Емульсії з цим гелеутворювачем мають хороші реологічні та сенсорні властивості, можуть виготовлятися при низьких значеннях рН (від 4) і залишатися стабільними навіть без додаткового введення емульгаторів.

З його допомогою можна приготувати м'який денний крем, без додавання в рецептуру інших емульгаторів, соемульгаторів або гелеутворювачів. Може бути використаний як моно-гелеутворювач для приготування кремів після засмаги - такі креми матимуть освіжаючий ефект. Крем з Аристофлекс прекрасно розподіляється на шкірі, швидко вбирається, а відсутність відчуття липкості дуже приємно. Надає кремам додаткової м'якості, ніжності, створює текстуру крему.

Один із можливих напрямків використання Aristoflex®AVC - стабілізація водонерозчинних рідин (наприклад, масел) без включення до рецептури додаткового емульгатора. Отримані в результаті емульсії відомі як псевдоемульсії.

Введення 1% Aristoflex®AVC дозволяє отримати стабільну псевдоемульсію, що містить щонайменше 16% олій.Властивості:

надає шкірі ефекту свіжості, робить її шовковистою і м'якою;

у поєднанні з рослинними екстрактами, що використовуються в рецептурі, сприяє якісному очищенню шкіри;

має м'який ефект ліфтингу;

збільшує інтенсивність та тривалість впливу на шкіру біологічно активних речовин;

використовується в препаратах, що застосовуються при лікуванні демодекозу та блефаритів;

виявляє стійкість до ультрафіолетового випромінювання;

є стабілізуючим компонентом при введенні УФ фільтрів та різних компонентів з відбілюючим ефектом.

Застосування:

У жирній фазі (ЖФ): змішуємо арістофлекс з жирною фазою (маслами, емолентами), нагріваємо до 80 ° С, окремо на «водяній бані» гріємо водну фазу, теж до 80 ° С. Коли обидві фази досягнуть однакової температури, вводимо ВФ ЖФ.

У водній фазі (ВФ): Аристофлекс вводимо порційно при помішуванні у водну фазу (ВФ). Набухання гелеутворювача починається практично відразу після його введення у ВФ. З невеликим проміжком часу до ВФ додається ЖФ. Таким способом емульсію можна готувати як холодним, так і гарячим способом. Якщо готуємо «холодним» способом, то перемішуємо доти, доки не вийде стабільна та красива емульсія. При приготуванні гарячим способом перемішування триває до повного охолодження емульсії.

Реанімація невдалих емульсій: потроху додаємо після з'єднання жирної та водної фаз. У процесі перемішування досягається необхідна або бажана в'язкість.Незалежно від способу введення Aristoflex AVC на завершальній стадії рекомендується гомогенізація емульсії або крем-гелю (!)

Дозування, що рекомендується: 0,3-2%, як правило до 0,5% (утворюється стабільна емульсія). Вводити у жирну (ЖФ), водну (ВФ) або АФ.

Термін зберігання: до 03.2022 р.

EMUL1156

Характеристики

Структура
Сухий
Тип
Гелеутворювач
Фаза використання
Активна
Водна
Жирна
Призначення
Універсальний
Grade 
Алиса 2023-10-27

Аристофлекс

Замечательный полимер, от которого однажды попробовав, уже не сможешь отказаться. С его помощью можно спастись от расслоения, сделать псевдо эмульсию (особенно актуально если делаешь маленькое количество, которое даже мини миксером сложно смешать). Он не даёт отеков в гелях для глаз даже при склонности, максимально приятный тактильно

Напишіть відгук !

у цій же категорії

16 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Aristoflex® AVC (Арістофлекс)

Aristoflex® AVC (Арістофлекс)
Ціна:
45,00 ₴
Ітого:
Про покупця