INCI: PEG-40 Hydrogenated Castor Oil

Зовнішній вигляд: густа пластична воскоподібна маса блідо-жовтого відтінку з легким специфічним запахом.

Отримання: з касторової олії способом гідрогенізації.

рН: 6.

ГЛБ: 15,8.

Розчинність: розчинна у воді, але потребує підігріву.

Властивості: м'який емульгатор і розчинник. Відновлює природний рівень зволоженості шкірних покривів, утворює захисну плівку на шкірі та волоссі. У засобах для губ є незамінною складовою основи, стійкою до впливу температур, але утримуючою вологу.

Покращує розчинність важкорозчинних у воді речовин (ароматизаторів, консервантів, бактеріостатичних добавок) і водночас стабілізує кінцеву хімічну систему косметичного засобу.

Як солюбілізатор, дозволяє поліпшити властивості косметичних засобів за рахунок зниження вмісту спирту або його повної ліквідації.

Застосування солюбілізатора дозволяє вводити біологічно активні речовини, які погано розчиняються навіть у водно-спиртових розчинах.

Рекомендоване дозування: 4-6%. Кількість солюбілізатора в рецептах залежить від кількості ефірної олії, яку необхідно ввести, а саме: на 1 краплю ЕО додається 3-5 крапель водорозчинної касторової (рицинової) олії. Перед використанням обов'язково підігріти, додати запашку або ефірну олію, перемішати й лише тоді вводити суміш у водну фазу (ВФ).

Термін зберігання: до 12.2024 р.

India
OILW1148

Характеристики

Структура
Рідкий
Тип
Солюбілізатор
Фаза використання
Жирна
Призначення
Універсальний

у цій же категорії

16 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.