INCI: Carrageenan

Зовнішній вигляд: порошок білого кольору без запаху.

рН: 9,0.

В'язкість: 25 cPs.

Розчинність: гарна - у гарячій воді; середня розчинність у сольових розчинах; нерозчинний в органічних розчинниках.

Опис: природний гелеутворювач, який отримують під час переробки червоних морських водоростей методом екстракції з подальшим очищенням від органічних та інших домішок - багаторазовим осадженням, фільтрацією й промиванням у воді та спирті.

Зареєстрований як харчова добавка Е-407.

Властивості: у непродовольчій промисловості, завдяки своїй в'язкості та активним гелеутворювальним властивостям, карагінан використовується як стабілізатор емульсій, агент, що роз'єднує тверді, гелеподібні розчинники. При виробництві косметичних засобів, він може бути використаний у зубних пастах, пральних порошках і кремах.

Розчинення у воді в певних концентраціях призводить до утворення гелю, який допомагає зробити шкіру м'якшою, гладенькою, насиченою вологою; має протизапальну та антибактеріальну дію.

Застосування: у кремах, шампунях та інших косметичних засобах - як загущувач і стабілізатор. У кремах і лосьйонах - як зволожувальний агент. Широко використовується у виробництві зубних паст, завдяки властивості активного гелеутворення та підтримання сталої в'язкості за ефективної взаємодії з абразивними речовинами - запобігає затвердінню, утворенню грудок і висиханню.

Рекомендоване дозування: у кремах, гелях, лосьйонах, зубних пастах - 0,1-5%.

Термін зберігання: до 08.2025 р.

India
EMUL1147

Характеристики

Структура
Сухий
Тип
Гелеутворювач
Фаза використання
Водна
Призначення
Універсальний

у цій же категорії

16 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.