Lat: Actinidia chinensis

INCI: Actinidia chinensis seed extract

Сировина: насіння.

Спосіб отримання: екстрагування за допомогою вуглекислого газу (СО2), що знаходиться під високим тиском. У процесі екстракції не використовуються розчинники, у кінцевому продукті відсутні неорганічні солі та домішки важких металів або здатні до розмноження мікроорганізми.

1 кг готового екстракту отримано з 2,7-3,2 кг вихідної сировини.

Зовнішній вигляд: світло-жовта масляниста рідина. Стабілізований СО2 екстрактом розмарину, невеликою кількістю суміші токоферолів і лецитину.

Запах: легкий маслянистий, трохи терпкуватий.

Активні речовини: містить велику кількість поліненасичених жирних кислот, зокрема, 12-17% лінолевої кислоти (C18:2) і >65% α-ліноленової кислоти (C18:3).

Опис: цю деревоподібну ліану роду актинідій колись вирощували виключно заради квітів. Сто років тому наполегливий новозеландський садівник вивів сорт, що плодоносить великими ягодами з приємною на смак м'якоттю. Отриманий у результаті селекції фрукт назвали китайським аґрусом, оскільки батьківщиною актинідії є Китай. Однак у 50-х роках минулого століття його перейменували на "ківіфрут" або просто ківі. Тепер цей екзотичний волохатий плід прижився в багатьох країнах. Географія його вирощування досить велика - Італія, Іспанія, Греція, Японія, США.

Благотворно впливає на обмін речовин, сприяє спалюванню жирів і якіснішому засвоєнню білків, тому його включають до складу дієти для схуднення. Завдяки високому вмісту вітаміну Е, ківі мають високу регенеруючу дію. Його сік корисний під час лікування хвороб шлунково-кишкового тракту. Корисні речовини, що містяться в ківі, позитивно впливають на серцево-судинну систему, запобігаючи утворенню артеріальних тромбів. Також багатий на антиоксиданти, що уповільнюють процес старіння.

Властивості:

  • запобігає сухості шкіри та волосся, утримує вологу;
  • використовується в лікуванні дерматитів;
  • має відновлювальні, живильні властивості;
  • антистресовий вплив.

Застосування: 

  • антивікові серії;
  • антистрес-косметика;
  • засоби після засмаги;
  • загоювальні та відновлювальні (напр., постакне) препарати;
  • косметика для сухої, чутливої, подразненої, "тонкої" шкіри.

Рекомендоване дозування: 1-5%. Вводити в активну (АФ) фазу.

Концентрований! Не призначений для використання в нерозбавленому вигляді; застосовувати, згідно з вищевказаним дозуванням у косметичних засобах, парфумерії та ароматерапії. Берегти від дітей.

Термін зберігання: до 11.2024 р. Можна зберігати в сухому прохолодному місці без доступу світла в щільно закритій упаковці не менше 2 років.

Germany
CO2E1231

Характеристики

Структура
Рідкий

у цій же категорії

12 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Ківі СО2 екстракт

Ківі СО2 екстракт
Кількість
Ціна:
48,00 ₴
Ітого:
Про покупця