Склад: вода очищена, гліцерин рослинний, екстракти ромашки, календули, селери, гідролізат протеїнів злакових (вівса, пшениці та ячменю).

Опис: наші руки постійно виконують різного роду роботу, а також піддаються впливу різних речовин побутової хімії та іноді холодної води. Природно, все це сильно впливає на стан шкіри, яка, найчастіше, стає сухою, обвітреною та грубою. Не дивно, що іноді жінки починають помічати, як шкіра їхніх ручок стає дещо іншою, сухішою та менш еластичною.

Якщо шкіра ваших рук виглядає незволоженою, пошкодженою, огрубілою, подразненою, запаленою, то вам необхідно використовувати косметичні засоби, що дають змогу швидко й ефективно відновити нормальний стан рук. Особливо актуальним це стає під час і після зимового сезону, коли до побутових чинників також додаються сезонні (холодний вітер, мороз).

Екстракт ромашки чинить інтенсивний заспокійливий і відновлювальний вплив на чутливу, схильну до запалень шкіру.

Екстракт календули прискорює регенерацію тканин, загоює тріщинки і ранки, знебарвлює пігментні плями. Це чудовий бактерицидний, дезінфікувальний, болезаспокійливий, тонізувальний, протизапальний, заспокійливий і протисвербіжний засіб.

Екстракт селери сприяє зняттю набряклості, полегшує відчуття тяжкості рук, розгладжує неглибокі рубці.

Гідролізат протеїнів злакових ефективно підтягує шкіру рук, омолоджує та тонізує, вирівнює колір.

Властивості: сприяє швидкому оновленню та відновленню шкіри рук. Заспокоює, знімає подразнення, загоює невеликі тріщинки та ранки. Підтягує, має омолоджувальний ефект, знімає набряклість.

Застосування: використовується в різних косметичних засобах для рук: кремах, мазях, масках, засобах після засмаги, живильній антистрес косметиці для зимового періоду.

Рекомендоване дозування:

  • креми - 3-5%;
  • маски для сухої шкіри рук (із подразненнями і запаленнями) - до 10%;
  • сонцезахисні та зимові антистрес засоби - до 15%, зазвичай 8-10%.

Вводити у водну (ВФ) або активну (АФ) фазу. Не бажано нагрівати понад 45°C.

Термін зберігання: до 12.2023 р. Зберігати в темному прохолодному місці в щільно закритому флаконі.

Ukraine
COMO1014

Характеристики

Структура
Рідкий

у цій же категорії

16 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Відновлюючий комплекс для рук

Відновлюючий комплекс для рук
Кількість
Ціна:
32,00 ₴
Ітого:
Про покупця