Лідери продажів

Наявність: 9 На складі

Застосовують в хімічній, текстильній, миловарній та багатьох інших промислових галузях. На шкірі людини викликає сильні опіки, особливо небезпечне потрапляння в очі.

Наявність: 15 На складі

Активно застосовується для догляду за волоссям в якості бази для олійної маски. Використовується як масажна олія. Застосовується в миловарінні для поліпшення миючих властивостей.

Наявність: Закінчився

Використовується в скрапбукінгу, для декорування будинку та предметів інтер'єру, флористики. Злегка "паперова" фактура гарно контрастує з іншими поверхнями: металом, мохом, травою, гладким папером, тканиною. Незамінна для створення еко-стилю.

Наявність: 100 На складі

Аніонна рослинна поверхнево-активна речовина, отримана з кокосової олії з високими піноутворюючими характеристиками. Використовується для виготовлення твердого сухого шампуню. Це інноваційний, екологічно чистий, висококонцентрований продукт. 100 г плитки шампуню вистачає на 70-80 застосувань. Не містить консервантів, не потребує додатової упаковки і його дуже зручно брати з собою.

Наявність: 39 На складі

Має чудові пом'якшувальні, живильні та протизапальні властивості. Засоби з бджолиним воском покращують стан шкіри, а також сприяють якнайшвидшому загоєнню різних ушкоджень (запалення, ранки, опіки тощо).

Наявність: 42 На складі

Використовується в косметичній і фармацевтичній промисловості з метою пом'якшення та захисту шкіри, а також, як стабілізатор емульсій. Застосовується при виготовленні мила, пральних порошків і свічок.

Наявність: 50 На складі

Аніонна рослинна поверхнево-активна речовина, отримана з кокосової олії з високими піноутворюючими характеристиками. Чудово підходить для виготовлення твердого шампуню. Ніжна для шкіри й очей, прекрасний піноутворювач у жорсткій і м'якій воді, біорозкладана. Ідеально підходить для твердого очищуючого мила та замутнених або перламутрових шампунів, гелів для душу та лосьйонів.

Наявність: 97 На складі

Має протизапальний ефект та заспокоює подразнену шкіру, у тому числі полегшує пелюшковий дерматит у дітей, стимулює епітелізацію та сприяє прискоренню загоєння опіків, виразок, тріщин та запалень, ефективний у сонцезахисних засобах: збільшує виробництво захисного пігменту та зменшує руйнівний вплив сонячного проміння.

Наявність: Закінчився

Використовують, в першу чергу, для сухої шкіри. Завдяки здатності відновлювати пошкоджені клітини, прискорює зникнення невеликих косметичних дефектів (невеликих шрамів, наслідків вугрової висипки, фурункульозу тощо), запобігає появі зморшок, допомагає усувати післяпологові розтяжки, добре загоює і тонізує.

Товар доданий для порівняння.