INCI: Citrus bigaradia oil, Petitgrain essential oil

Назва: ефірна олія петітгрейну, Petitgrain essential oil (англ.), essence de Petitgrain (франц.), Petitgrainol (нім.).

Отримання: з листя, пагонів і плодів дерева Citrus bigaradia Risso. Рослина з сімейства рутових (Rutaceae). Ефірну олію отримують перегонкою з парою листя, пагонів, незрілих плодів гіркого апельсина. Вихід ефірної олії 2-2,5 кг із 1 т сировини.

Хімічний склад: оцимен, камфен, лімонен, нерол, геранілацетат, терпінеол, ліналілацетат, фурфурол, фарнезол, цитранелол.

Властивості: допомагає відновитись після стресу, знімає емоційне напруження. Гіркувато-цитрусовий запах петитгрейна бадьорить, допомагає зосередитися, розвиває творче мислення та підвищує кмітливість, покращує настрій та пробуджує світлі почуття. Покращує творче та логічне мислення, відновлює обсяг пам'яті.

У парфумерії – класичний компонент одеколонів. У косметиці олія петигрейна застосовується для усунення розтяжок на шкірі після вагітності, для попередження випадіння волосся та облисіння. Косметична дія проявляється, насамперед, у її здатності тонізувати шкіру, повертати їй пружність. Застосовується для догляду за жирною, вугристою та в'янучою шкірою. Цінний компонент у сумішах від целюліту.

Петітгрейн справляється зі шкірними інфекціями та запаленнями. Контролює роботу сальних залоз та нормалізує обмінні процеси шкіри.

Потужний антиоксидант, "еліксир молодості". У масажних сумішах сприяє регенерації тканин, очищенню організму від шлаків, відновлює формулу крові та лімфи.

Суміш олій петігрейну, іланг-ілангу та неролі посилює сексуальний потяг.

Цілюща дія олії петітгрейну проявляється у здатності знімати спазми гладкої мускулатури судин та кишечника. Вона корисна при атеросклерозі, кардіосклерозі, гіпертонічній хворобі. Має загальну антиоксидантну дію, очищує організм від шлаків. Оновлює та покращує склад крові та лімфи. Знезаражує та очищує повітря у житлових приміщеннях та офісах.

Аромат цієї олії допомагає з честю витримувати випробування, виходити переможцем із скрутних ситуацій. Петітгрейн – це талісман чемпіонів, він чарівним чином захищає від невдач. Стародавні ототожнювали петигрейн із еліксиром молодості.

Стандартизація ISO-3064.

Обмежень IFRA немає.

Увага: наносити на шкіру не менше, ніж за 60 хвилин до прийому сонячних ванн.

Перевіряти аромат на індивідуальну сумісність.

Застосування:

Масаж: депресія, стани страхів, безсоння, одужання.

Ванни: стани страхів, вугрі, грибок ступнів.

Компреси: вугрі, грибок ступнів.

Інгаляції: депресія, стани страхів, безсоння, одужання.

Компліментарні аромати: імбир, кориця, мускатний горіх, шавлія.

Спосіб зберігання: у темному прохолодному місці у скляному флаконі.

Термін зберігання: до 12.2024 р.

Paraguay
EOIL1115

Характеристики

Структура
Рідкий
Тип
Натуральна
Тип аромату
Цитрусовий

у цій же категорії

16 інших товарів у цій категорії:
Товар доданий для порівняння.

Петитгрейну ефірна олія

Петитгрейну ефірна олія
Ціна:
42,00 ₴
Ітого:
Про покупця